Land vs. sea race

Udfordrer jer selv, med Danmarks første og bedste Land vs. Sea race!
Vores unikke og action fyldte event garrenterer jer en sjov og uforglemmelig dag.
Brug det som team building, belønningstur for dygtige medarbjedere, eller blot for oplevelsen.

DET ER SJOVT, LÆRERIGT & MOTIVERENDE


GPS CHALLENGE

I Land vs. Sea race, gælder det om at udnytte deltagernes individuelle styrker. Ved hjælp af en udleveret Ipad med indbygget GPS skal deltagerne dyste i hold om at komme først. I GPS ruten er der indlagt spørgsmål og forhindringer som skal løses under vejs, for at låse op for spørgsmålene skal deltagerene bruges deres transportmidel til at komme ind i den angivede GPS zone.

Firmaevent, Land vs. sea race

BIL

Den ene del af holdet bliver sendt ud på ruten i bil, hvor de selv skal køre, og undervejs løse de udfordringer der bliver stillet gennem GPS’en.
For at få adgang til udfordringerne, skal de udvalgte GPS zoner findes.

Firmaevent, Land vs. sea race

båd

Den resterende del af holdet starter på den anden halvdel af ruten i båd, og også her skal der undervejs løses udfordringer som bliver stillet gennem GPS’en, ved at finde de anviste GPS zoner. Når begge dele af holdet er halvvejs gennem ruten byttes der transportmiddel.

Firmaevent, Land vs. sea race

Tilpasning af udfordringer

Udfordringerne i løbet kan tilpasses direkte efter jeres ønsker. Både i forhold til sværhedsgrad og emner. Dette medfører naturligvis at alle kan være med, og gør det til et ideelt firma arrangement.

Ruten kan også tilrettelægges efter jeres ønsker, behov og ønsket varrighed. Så hvad end i ønsker at deltagerene skal svare på spørgsmål om jeres virksomhed eller branche, eller om der blor skal være tale om en underholdene fodboldquiz – kan alt arrangeres.

Efter endt løb kåres der naturligvis en vinder!


Booking

Ønsker i at få et uforpligtende tilbud på Land vs. Sea race,
så ring til os på +45 70 20 47 93.
eller send os en mail på info@vip-cph.com,