vip services i topklasse

VORES HISTORIE

VIP Copenhagen blev etableret i 2003. Siden har vi serviceret virksomheder, deres ledelser og privatpersoner fra hele verden, når de besøger København. Vores mange års erfaring har givet os en unik indsigt i markedet og et stort netværk af de bedste partnere, både i København og globalt.

På mange måder er vi den ultimative lille “sorte bog”, og hos os vil dine ønsker blive behandlet fortroligt og med stor diskretion.

Hos VIP Copenhagen er vi ikke alene specialister indenfor concierge services, men vi er også din objektive rådgiver.
Vi vælger ikke leverandører ud fra egne interesserer men bruger vores mange års erfaring på at finde den bedste løsning til hver individuelle kunde.

Vi husker de små detaljer

Hos VIP Copenhagen er vores mission at levere unikke og skræddersyede oplevelser.
Vores filosofi er enkel: vi gør alt, hvad det kræver for at sikre, at vores klienter får den bedst mulige oplevelse.

Vores faste klient skal ikke tage stilling til de små detaljer, hos VIP Copenhagen har vi nemlig fokus på at gøre det let og komfortabelt.
Når vi først kender dig, så husker vi om du f.eks. foretrækker kaffen med mælk, dit fortrukne bilmærke til transport, dine specielle ønsker til mad og vi kan samtidig huske dig på hvornår dine familiemedlemmer har fødselsdag og sørger for at du har gaven købt ind og med til begivenheden.
Det er de små detaljer og den ”lille” ekstra service du kan forvente at få hos os.

Hos os er, best-in-class service ikke kun vores lidenskab, det er vores standard.
En varm velkomst, personlig service, skræddersyet ydelser og de bedste samarbejdspartnere, giver ro i sindet hos vores travle klienter, derfor er disse værdier også vores mission i det daglige arbejde.
Vi forsøger altid at “gå den ekstra mil” for vores klienter og leverer ud over forventningerne.
Det er netop dette der adskiller VIP Copenhagen fra andre.

Det er i virkeligheden ikke så dyrt

Det er ikke så dyrt i at benytte vores Concierge & Lifestyle Management services, som man kunne forvente.

En af de vigtigste årsager er, at vi har erfaringen, netværket og volumen. Derfor på vegne af vores klienter, indgår vi attraktive prisaftaler med udvalgte eksklusive samarbejdspartnere. Det er attraktivt for de fleste af vores klienter, når de sidestiller det med den tid de selv skulle bruge på at holde sig opdateret på markedet, indgå forhandling, kvalitetssikre og indkøbe de tilsvarende ydelser.

Herudover tilbyder vi den højeste form for personlig service, rejser, underholdning og transport services til virksomhedsledere, berømtheder, professionelle sportsfolk og andre personer der forventer høj service og luksus.

Når I entrerer med VIP Copenhagen møder i mennesker med stort engagement, fokus på kvalitet og stor diskretion.

Kom gerne forbi vores smukke lokaler på Kejsergade, 1155 København K og få en uforpligtende snak om hvordan vi hos VIP Copenhagen kan tilføre netop dine arrangementer værdi og relevans.

Fra vores kontor i indre København tilbyder vi personlig service 24/7 – 365 dage om året.

KONTAKT OS!

Kontakt os

VIP services

VIP Copenhagen ApS
Telefon: +45 7020 4793
Email: info@vip-cph.com

Kejsergade 2, 3
1155 København K
CVR: 37507881