Om Københavns lufthavn

vip service i Københavns lufthavn

Københavns Lufthavn er Nordeuropas største lufthavn og trafikknudepunkt. Lufthavnen er centrum for SAS Airlines. Direkte forbindelser er tilgængelige fra Københavns Lufthavn til i alt 132 destinationer i hele verden, hvoraf 19 er interkontinentale, 84 europæiske, 22 nordiske og 7 danske. Lufthavnen blev grundlagt i 1925 som Kastrup Lufthavn og er dermed blandt de ældste internationale lufthavne i Europa. I dag består lufthavnen af to terminaler: Terminal 2 og 3, samt lavsprisfaciliteten CPH Go i forlængelse af terminal 3. Rygning er forbudt overalt i lufthavnen. Dog er der i starten af finger B lavet et udendørs område hvor passagerer kan ryge. D. 1. december 2015 begyndte der ruteflyvning med verdens største fly; en A380 der flyver mellem København og Dubai.


VIP service i københavns lufthavn

Transport fra københavns lufthavn

med VIP Copenhagen

VIP-Copenhagen tilbyder 24-timers chaufførservice i hele Danmark. vores køretøjer omfatter alt fra Mercedes E & S-klasser til BMW 7-serien og limousiner.
Alle biler har air-condition, læder interiør og en første klasses service.

Vores chauffører er nøje udvalgt, og besidder stor ekspertise på området. De er altid i uniform, diskrete, venlige og yderst hjælpsomme.
Alle har en grundig erfaring i turist området og er flydende i mindst ét større fremmedsprog, herunder Engelsk som minimum. Har du særlige ønsker til din kørsel eller chauffør, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi imødekommer dine behov og leverer netop den service du ønsker.

Luksus modellerne (Mercedes S-klasse og Audi A8) er udstyret med trådløst internet (op til 7,2 mbit).

Book nu!

VIP biler fra vip copenhagen

SEDAN
Up to 3/4 pax
Models; Mercedes E and S class,

VAN
Up to 6/7 pax
Models: Mercedes Viano van

VIP COACHES
from 8 and up to 78 pax
Models: Mercedes VIP Sprinter coaches, various models, can carry from 8 and up to 15 pax.

Se alle vores biler her
VIP transport fra københavns lufthavn